Tonikaku Kawaii

トニカクカワイイ

Tonikaku Kawaii
Английско заглавие:
Fly Me to The Moon
Публикувана на:
14/02/2018г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Български превод:
Не
Сериализация:
Shounen Sunday
Жанрове:
Shounen, Romance, Comedy
Автори:
Hata, Kenjirou (история и илюстрация)

След израства с неспирни подигравки заради странното си име, Наса Юзаки (Nasa Yuzaki) се стреми да бъде запомнен с нещо повече. За негово щастие изглежда, че е на прав път, класирайки се на първо място в примерните национални приемни изпити и е готов да постъпи в избраната от него гимназия.

Всичко обаче се променя, когато забелязва момиче на отсрещния тротоар по пътя си към вкъщи. Запленен от нейната непреодолима красота, той се влюбва от пръв поглед. Но все така запленен, той изобщо не забелязва приближаващата се опасност, която несъмнено ще го озове в отвъдното. Едва оцелял, благодарение на намесата на момичето, Наса събира смелост да признае любовта си към нея, страхувайки се, че в противен случай може завинаги да изчезне от живота му. Тя приема предложението му, но с едно условие - брак, който момъкът с удоволствие приема, преди да припадне от раните си. Когато обаче отново се събужда, от нея няма и следа.

След като се възстановява, Наса захвърля предишните си амбиции и посвещава живота си в търсене на момичето, завладяло сърцето му. Минават няколко безрезултатни години. Но една нощ, когато неочакван посетител чука на вратата му, младежът се оказва изправен пред жена, която завинаги ще промени света му - неговата съпруга.

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾