Summertime Render

サマータイムレンダ

Summertime Render
Английско заглавие:
Summertime Rendering
Публикувана на:
23/10/2017г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Български превод:
Не
Томове:
13
Глави:
139
Сериализация:
Shounen Jump+
Жанрове:
Shounen, Mystery, Drama, Slice of Life, Supernatural, School
Автори:
Tanaka Yasuki

След смъртта на родителите си Шинпей Аджиро (Shinpei Ajiro) живее със сестрите Кофуне (Kofune), Мио (Mio) и Ушио (Ushio), но след това се премества да живее самостоятелно в Токио. Но след като Ушио се дави, докато се опитва да спаси младата Шиори Кобаякава (Shiori Kobayakawa), той се завръща у дома, за да оплаче нейната кончина. Синините около врата ѝ обаче поставят под въпрос причината за нейната смърт.

Правейки крачка назад, Шинпей се убеждава, че трябва да има и друго обяснение. Сред жителите на острова бродят опасни същества, а видение на починалата Ушио го моли да „спаси Мио“ като нейна последна молба. Той е сигурен, че нещо предстои - а смъртта на Ушио е само част от пъзела.

С помощта на Мио и различни други хора, главният ни герой се бори да изкове бъдеще, в което той, приятелите и семейството му да останат живи. Но колкото повече разследва, толкова по-невъзможно изглежда това бъдеще. Мракът прониква на родния му остров. През колко още страдания ще премине той, преди да намери правилния път, за да спаси всичко, за което се бори?

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾