Summertime Render

サマータイムレンダ

Английско заглавие:
Summertime Rendering
Публикувана на:
23/10/2017г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
13
Глави:
139
Сериализация:
Shounen Jump+
Жанрове:
Shounen, Mystery, Drama, Slice of Life, Supernatural, School
Автори:
Tanaka Yasuki

След смъртта на родителите си Шинпей Аджиро (Shinpei Ajiro) живее със сестрите Кофуне (Kofune), Мио (Mio) и Ушио (Ushio), но след това се премества да живее самостоятелно в Токио. Но след като Ушио се дави, докато се опитва да спаси младата Шиори Кобаякава (Shiori Kobayakawa), той се завръща у дома, за да оплаче нейната кончина. Синините около врата ѝ обаче поставят под въпрос причината за нейната смърт.

Правейки крачка назад, Шинпей се убеждава, че трябва да има и друго обяснение. Сред жителите на острова бродят опасни същества, а видение на починалата Ушио го моли да „спаси Мио“ като нейна последна молба. Той е сигурен, че нещо предстои - а смъртта на Ушио е само част от пъзела.

С помощта на Мио и различни други хора, главният ни герой се бори да изкове бъдеще, в което той, приятелите и семейството му да останат живи. Но колкото повече разследва, толкова по-невъзможно изглежда това бъдеще. Мракът прониква на родния му остров. През колко още страдания ще премине той, преди да намери правилния път, за да спаси всичко, за което се бори?

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾