Sousei no Onmyouji

双星の陰陽師

В продължение на векове, ужасяващи същества, известни като „Кегаре“ (Kegare), прииждат от паралелното царство Магано (Magano) и причиняват хаос в цяла Япония. Смелите мъже и жени, съпротивляващи се на натиска им, са потайни екзорсисти, чиято единствена цел е да изкоренят всички кегарета.

В наши дни откриваме 14-годишния Рокуро Енмадо (Rokuro Enmadou), който е талантлив и силен екзорсист. Трагично събитие в миналото обаче го кара да възмути от екзорсистите и да се откаже от мечтата си, да стане най-силният сред тях. В пълен пълна противоположност седи Бенио Адашино (Benio Adashino) - красив и велик екзорсист на същата възраст, който носи със себе си надеждите и мечтите на всички хора.

Тези двама тийнейджъри, въпреки различията си, са пророкуваните „Екзорсисти-близнаци“ (Twin Star Exorcists). Именно двамата са предназначени да родят Мико (Miko) - екзорсистът, който ще победи Кегаре и ще очисти света от всичката поквара. Но тъй като и двамата са далеч от зрялостта, трудностите и изпитанията ще ги очакват ръка за ръка.

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах