Skip to Loafer

スキップとローファー

Публикувана на:
25/08/2018г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Afternoon
Жанрове:
Seinen, Slice of Life, School
Автори:
Takamatsu, Misaki (Story & Art)

Наскоро преместила се от малкото си забутано градче в префектурата на Ишикава (Ishikawa) в престижна гимназия в Токио (Tokyo), Мицуми Ивакура (Mitsumi Iwakura) планира да използва мястото си в гимназията като отправна точка към мечтата ѝ да учи право и да стане държавен служител. Освен това обаче осъзнава и нуждата си от време на време да се забавлява и да си има приятели. За тази цел тя е стигнала дотам, че да планира целия си живот предварително, но цялата ѝ подготовка се проваля още в първия учебен ден.

Мицуми изпуска влака и е на път да закъснее за церемонията по встъпване в училище, което е особено неприятно, защото трябва да даде реч като представител на новите ученици. Докато оплаква положението си, красивият първокурсник Шоуске Шима (Shousuke Shima), който също закъснява, я вижда и ѝ предлага да я придружи до училището. В крайна сметка двамата успяват да стигнат навреме, въпреки че скоро след това Мицуми претърпява няколко нещастни инцидента, с които оставя не особено добро впечатление у всички. Въпреки нещастието ѝ, съучениците ѝ скоро забелязват химията между двамата, независимо различните им характери.

След като новата година вече започва интересно, момичето няма търпение да опознае по-добре съучениците си и да се включи в градския училищния живот. Само времето ще покаже дали тази провинциална девойка ще успее да се справи в града, но едно нещо е сигурно - тя определено няма да е сама в приключението си!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾