Sankarea

さんかれあ

Чихиро Фуруя (Chihiro Furuya) притежава странна мания към неживите. Най-забележителното е, че се интересува единствено от романтична гледна точка по женски зомбита. Заради скорошната случайна смърт на домашния му любимец Баабу (Baabu), манията на Чихиро се задълбочава, карайки го да се заема със задачата да приготви елексир за съживяване.

Той обаче не успява да намери правилната комбинация от съставки, карайки го да се откаже и да реши най-накрая да погребе Баабу. Но преди да го направи, Чихиро се запознава с богатата и примамлива Реа Санка (Rea Sanka), която го насърчава да продължи с опитите си. И така, след като смесва бъркоча си с отровна хортензия, Чихиро успешно създава елексира. Без дори да подозира, че всъщност е успял, Реа се опитва да сложи край на окаяния си сдържан живот, отпивайки от елексира, за който смята, че ще е я отрови. Но след като всъщност умира от фатален индицент, елексирът показва истинския си ефект, възкресявайки я като зомби.

Сега, освободена от потискащия си живот, Реа се мести при Чихиро, който ще трябва да използва всичките си знания за неживите, за да се грижи за новия си зомби другар.

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах