Red Hood

レッドフード

Английско заглавие:
The Hunters Guild: Red Hood
Публикувана на:
28/06/2021г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
3
Сериализация:
Shounen Jump (Weekly)
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Adventure
Автори:
Yuuki Kawaguchi

В свят на фантастични същества и ужасни чудовища, Гилдията на ловците приветства опасни задачи за убиване на зверове срещу заплащане. Макар да се разпространяват много слухове за алчността на ловците, никой не може да отрече, че работата винаги е свършена.

Когато малко селце е измъчвано от върколак човекоядец, намиращ се сред хората, кметът наема ловец да го унищожи. Ловецът, който пристига, Грим (Grimm), оставя селяните под съмнение поради детския си вид, но тъй като нямат алтернатива, те се молят тя да отговаря на репутацията на гилдията.

Велоу (Velou), чиито родители са били изядени от върколак, когато е бил малък, желае да се присъедини към лова, но всички го смятат за твърде неопитен. Но когато е натоварен със задачата да води Грим през горите и в крайна сметка да се бие с върколака заедно с нея, той е поканен да се присъедини към Гилдията на ловците. Макар Велоу да намира предложението за унищожаване на върколаци за наистина примамливо, той все още се тревожи за своето селце. Грим, възнамеряваща да наеме нови ловци в гилдията, решава да сложи край на притесненията.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾