PPPPPP

ピピピピピピ

Публикувана на:
18/09/2021г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Shounen Jump (Weekly)
Жанрове:
Music, Shounen
Автори:
MAPOLLO 3-go

На пръв поглед Лъки Сонода (Lucky Sonoda) изглежда като посредствен гимназист, но всъщност е един от седемзнаците Отогами (Otogami) - група гениални роднини, свирещи на пиано. От седемте Лъки е единственият, който няма таланта на останалите, с което си спечелва гнева на своя също толкова талантлив баща, пианистът Гакуон (Gakuon). Публично братята и сестрите Отогами са известни като шестзнаци заради остракирането на Лъки от семейството след развода на родителите им. Поради последвалата хоспитализация на майка му, Лъки сега живее с жестоката си леля, която го третира като домашна прислужница. Въпреки страданията, които е преживял, Лъки все още обича пианото и свири на него винаги, когато посещава майка си в болницата.

Един ден той с изненада открива, че майка му е будна и не приема лекарствата си. Тя ридае, че не е успяла да роди Лъки като гений, което го натъжава - той не обвинява никого, освен себе си, че се е провалил. Когато решава да потърси напътствия от нея, майка му го насърчава да докаже на баща си, че и изтърсакът на семейството може да свири на пиано. Това го вдъхновява да се яви на приемния изпит за престижната музикална гимназия „Шибуя“, където уникалният му, макар и посредствен стил на свирене, привлича вниманието на Хидео Дада (Hideo Dada) - бившия учител на баща му.

След като е приет, Лъки се оказва под ръководството на Дада, заедно с неохотната Ако Фурусу (Ako Furusu) - представителка на класа, която жадува да отмъсти на Гакуон за това, че е изтласкал майка ѝ пианистка от светлината на прожекторите.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾