Orient

オリエント

Преди пет години Мусаши (Musashi) обещава на приятеля си Коджироу Канемаки (Kojirou Kanemaki), че когато пораснат, ще станат самураи, ще сформират лига и ще тръгнат на походи за убиване на демони. Но оттогава нещата са се променили. Сега обществото възхвалява и почита демоните, а самураите са отбягвани и опозорявани.

Страхувайки се да разкрие мечтата си да стане самурай, Мусаши се вписва в догмата на града, като става миньор, докато тайно усъвършенства уменията си за боравене с меч. Междувременно, въпреки че е пряк потомък на самурай, Коджиру се отказва от обещанието си, дадено преди години. Но след като спасява приятеля си от близко до смъртта преживяване, перспективата му се променя. Макар и все още противоречив, Коджиру тръгва на пътешествие с Мусаши с надеждата да разбере истинските си чувства.

Борейки се срещу всички премеждия, дуото се впуска с главата напред в непознатия свят на убиването на зверове, без да знае какво им е подготвил животът. Сега, възседнали железни коне, 15-годишните герои планират да възстановят опетнената репутация на самураите и да прочистят света от демоните.

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾