Onanie Master Kurosawa

オナニーマスター黒沢

Публикувана на:
01/09/2007г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
4
Глави:
31
Жанрове:
Psychological, Drama, School
Автори:
Yokota, Takuma (Art), Ise, Katsura (Story)
Четиринадесетгодишният Какеру Куросава (Kakeru Kurosawa) е антисоциален джуниър гимназист, който гледа лошо на своите съученици - но под нарцистичната си външност се крие млад тийнейджър, който използва мастурбирането като свое развлечение. Използвайки еротични фантазии със свои сученички, той се заключва ежедневно в рядко използваната женска баня, за да свърши мръсната си работа.

Един ден по време на занятията си, Куросава става свидетел как популярните момичета тормозят плахата Ая Китахара (Aya Kitahara). Въпреки че не може да се справя с такива ситуации, той решава да им отмъсти със собствените си ръце. В дръзък момент, той ловко открадва униформите на нападателките и освобождава "бялата си справедливост" върху тях.

Макар и доволен от подвига си, проблемите на Куросава тепърва започват. Докато върши обичайните си неща, той внезапно бива конфронтиран от Китахара, която го разкрива като виновникът зад инцидента с униформите, изнудвайки го да тероризира другите момичета по същия начин, по който се справил с нейните побойници. Оставен без никакъв избор, Куросава се съгласява и от тук започва "израстващата" история, която ще ни занимае с последиците от тормоза и способността на хората да се променят.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾