Noragami

ノラガミ

Английско заглавие:
Noragami: Stray God
Публикувана на:
23/12/2010г.
Статус:
В момента излиза
Сериализация:
Shounen Magazine (Monthly)
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Romance, Supernatural
Автори:
Adachitoka (Story & Art)
Като сравнително неизвестно дребно божество без поклонници, доставящият бог Ято (Delivery God Yato) започва на странни работни места само за по пет йени, с цел да натрупа достатъчно състояние, че да закупи свое собствено светилище. Но като допълнение към неяснотата, той има и друг проблем - неговият „Шинки“ (Shinki), или партньор по оръжие, решава да се предаде, уморен от това, че е с бездомен бог. Оставен без оръжие, Ято поема още задачи, с надеждата скоро да си намери нов партньор.

Докато разлепва флаери за изгубена котка, Ято вижда въпросната котка и я преследва, но точно на пътя на приближаващ се автомобил. Близо намиращата се Хийори Ики (Hiyori Iki) се втурва да избута Ято от пътя ѝ, но така тя самата бива блъсната. След като се събужда в болницата, тя открива, че инцидентът е откъснал душата от тялото ѝ. Осъзнавайки действията си, довели до това, Ято обещава да върне Хийори към нормалното - за пет йени разбира се. Но за да я върне към нормалното, той има нужда от нов Шинки, който намира в бутовническия дух Юкине (Yukine).

Noragami
разказва историята на момиче, което се движи по линията между два свята и тази на бездомно божество, което търси място, което да нарече свой дом.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾