No Game No Life

ノーゲーム・ノーライフ

Публикувана на:
25/04/2012г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Novels
Жанрове:
Fantasy, Supernatural, Comedy, Ecchi
Автори:
Kamiya, Yuu (Story & Art)

Интернет пространството е дом на безброй градски легенди, но най-обсъжданата е тази за мистериозен геймър, познат само като „Бланк“ (Blank). Зад множеството счупени рекорди в стотици игри, „Бланк“ всъщност са просто брат и сестра-безделници: 18-годишният Сора (Sora) и 11-годишната гениална Широ (Shiro). Заедно, те са непобедимо дуо с нула загуби под името си.

Един ден, двамата получават анонимен имейл, предизвикващ ги на игра на шах. След като постигат безупречна победа, те моментално биват телепортирани в пъстроцветен паралелен свят. Закачливо момче на име Тет (Tet), който се представя като „Единственият истински бог“, им разказва, че в светът Дисборд (Disboard) царува единствена по вида си система за решаване на проблеми - всяко едно неразбирателство се решава с прости игри. Освен това, от всичките шестнадесет раси, населяващи измерението, човечеството е най-ниско в класацията и се счита за най-слабата раса, притежаваща кралство от един-единствен град.

На място, което тепърва ще види кръвопролития от векове насам, имената на Сора и Широ бързо се разчуват, след като си поставят висока цел: да надхитрят Тет и да го победят в игра, завоювайки си този нов свят.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾