Mushishi

Публикувана на:
01/11/1999г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
10
Глави:
50
Сериализация:
Afternoon
Жанрове:
Fantasy, Historical, Mystery, Seinen, Supernatural
Автори:
Urushibara, Yuki (Story & Art)

„Муши“ (Mushi) е най-простата форма на живот на света. Съществуват без никаква цел и значение, освен просто да „са там“. Далеч са от понятията за добро и зло. Муши могат да съществуват в безброй форми и могат да имитират неща от природата като например растения, болести и дори феномени като дъга.

Това, обаче, е просто бегла дефиниция на тези същества, обитаващи пъстрия свят на Мушиши (Mushishi), като да ги наречем форма на живот би било твърде опростено. Детайлната информация относно муши е оскъдна, защото повечето хора дори не подозират, че съществуват.

А какво са муши и защо съществуват? Това е въпросът, който „Мушишито“ Гинко (Ginko) си задава постоянно. Мушиши са онези, които изследват муши, с надеждата да разберат мястото им в световната йерархия на живота.

Без много да се замисля, Гинко преследва слухове за случки, които биха могли да имат връзка с муши, всичко това заради надеждата в намирането на отговор. В крайна сметка това би могло да доведе до разкритието на смисъла на живота.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾