Medaka Box

めだかボックス

Публикувана на:
11/05/2009г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
22
Глави:
194
Сериализация:
Shounen Jump (Weekly)
Жанрове:
Action, Psychological, Shounen, Martial Arts, Super Power, Drama, Parody, Supernatural, Comedy, Ecchi, School
Автори:
Nisio Isin, Akatsuki Akira

Още в първата си година Куроками Медака (Kurokami Medaka) е избрана за президент на ученическия съвет и първото, което прави, е да установи кутия за предложения, по-късно наречена от учениците „Кутията на Медака“. Медака окуражава учениците да изпратят всеки свой проблем до кутията без колебание и обещава да разреши всичко, от всекиго.

Понеже Медака печели изборите за ученически съвет със зашеметяващите 98% от гласовете, тя става единственият член на съвета. Тя моли за помощ приятеля си от детството Хитойоши Зенкичи (Hitoyoshi Zenkichi) и той неохотно се съгласява, ставайки най-нисшият член на ученическия съвет. Скоро Медака назначава още двама в съвета - бившият член на клуба по джудо Акуне Коуки (Akune Kouki) като секретар и настоящата членка на клуба по плуване Кикайджима Могана (Kikaijima Mogana) като касиер за наем от 300 йени на ден.

Сега членовете на ученическия съвет прекарват дните си разрешавайки проблемите, изпратени по „Кутията на Медака“, без значение дали са хулигани в клубове, на които не принадлежат, момичета, които имат нужда от помощ да напишат любовно писмо или хора, изгубили домашните си любимци, постепенно печелейки уважението и възхищението на цялото училище.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾