Liar Game

Публикувана на:
17/02/2005г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
19
Глави:
203
Сериализация:
Young Jump
Жанрове:
Psychological, Game, Seinen, Drama
Автори:
Kaitani, Shinobu (Story & Art)

Колежанката Нао Канзаки (Nao Kanzaki) винаги се е придържала към значението на името си - „наивно честна“. След като отваря изненадващ пакет, съдържащ сто милиона йени, тя без да иска приема покана за „Играта на лъжците“. В това състезание участниците са насърчавани да предават и мамят опонентите си, за да спечелят огромна сума пари и обратното - ако загубят, ще си навлекат доживотен дълг. След като всички надежди за нея са изгубени, единствената възможност, която ѝ остава, е да потърси помощ от изтънчен измамник.

В същия ден скандалният измамник Шиничи Акияма (Shinichi Akiyama) най-накрая е освободен от затвора. Този бивш студент по психология е известен с това, че собственоръчно е фалирал цяла компания, а Нао вярва, че той е единственият ѝ шанс да се измъкне от тежкото си положение. Отначало Шиничи се колебае дали да извърши ново престъпление, пренебрегвайки Нао и нейната молба. Но след като вижда отчаянието и упоритостта ѝ, той се съгласява да помогне.

В този измамен свят двамата имат свои собствени мотиви. Но скоро те виждат истинската същност не само на играта, но и на всички участници в нея.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾