Katekyo Hitman Reborn!

家庭教師ヒットマンREBORN!

Английско заглавие:
Reborn!
Публикувана на:
24/05/2004г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Сериализация:
Shounen Jump (Weekly)
Жанрове:
Action, Shounen, Super Power, Comedy, School
Автори:
Amano, Akira (Story & Art)

Животът на Цунайоши Савада (Tsunayoshi Sawada) е пълна катастрофа. Лоши оценки, не добра физика и несъществуващ социален живот му дават причината да не ходи на училище, особено след като разбира, че Кьоуко Сасагава (Kyouko Sasagawa), по която отчаяно си пада, вече се вижда с някого. Младото момче обаче дори и не подозира, че във вените му тече кръвта на Джото (Giotto), великият Вонгола Първи.

Приветствайте домашния учител Прероден - дете, което твърди, че е най-големият убиец на света. По заповед на Венгола Девети, Преродения е призован да обучи Цуна да стане достоен наследник на известната фамилия Вонгола. Цуна обаче отказва, твърдейки, че никога не би станал мафиотски бос. Как ще реагира най-големият убиец в света на такава опозиция? Дали ще принуди момчето бързо да се обучи? Или ще използва това нежелание в своя ползва?

Katekyo Hitman Reborn! ще ни разкаже за един неохотен наследник, който поема отговорността да стане следващия мафиотски лидер на подземния свят, с помощта на своите приятели и единствен по рода си наставник.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾