Kanojo, Okarishimasu

彼女、お借りします

Английско заглавие:
I'd like to Borrow a Girlfriend
Публикувана на:
12/07/2017г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Shounen Magazine (Weekly)
Жанрове:
Shounen, Romance, Comedy, School
Автори:
Miyajima, Reiji (Story & Art)

Зарязан от приятелката си, емоционално разбитият колежанин Казуя Коношита (Kazuya Kinoshita) се опитва да умилостиви празнината в сърцето си, посредством приятелка под наем от мобилно приложение. Първоначално, Чизуру Мизухара (Chizuru Mizuhara) изглежда като перфектното момиче, с всичко, което всеки би искал - чудесна външност и сладка и грижовна личност.

След като вижда смесени мнения в профила ѝ след първата им среща и все още измъчван от предишната си връзка, Казуя заключва, че Чизуру просто си играе със сърцата на мъжете и ѝ оставя отрицателна оценка. Ядосана от неуважението, проявил клиента ѝ към нея, Чизуру разкрива истинската си същност - дръзка и темпераментна, пълната противоположност на първото впечатление на Казуя. В този момент, Казуя получава съобщение за проблем с баба и е принуден да вземе Чизуру със себе си в болницата.

Макар да не се оказва нещо сериозно, баба му е в екстаз, че Казуя най-накрая е намерил сериозна приятелка, което винаги е било нейно желание. Неспособни да ѝ кажат истината, Казуя и Чизуру са принудени да поддържат фалшива връзка - преструвайки се сякаш наистина се обичат.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾