Junjou Romantica

純情ロマンチカ

Публикувана на:
30/04/2002г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Emerald
Жанрове:
Romance, Yaoi, Drama, Comedy
Автори:
Nakamura, Shungiku (Story & Art)
Серията Junjou Romantica се състои от три главни истории, които са слабо взаимосвързани и с различни главни герои.

Junjou Romantica

Мисаки (Misaki), който се опитва да мине входящите тестове за колеж, се нуждае от частен учител, за да помогне на лошите му оценки. За жалост единствения му избор е готиния и секси Акихито Усами (Akihiko Usami). Усами е известен „boys' love“ романист, който не се нрави особено на Мисаки, особено когато основните му герои са Акихиро (Akihiro) и Такахиро (Takahiro). Акихиро е по-големият брат на Мисаки, а вторият е приятелят от детинство на Усами. Разбираемо, Мисаки е отвратен от мисълта, че някой използва по-големия му брат за свои собствени фантазии, но след малко нежна любов от Усами, Мисаки също е доста объркан. Той може би дори развива чувства към по-възрастния мъж... И когато Такахиро ги запознава с прекрасната си годеница започва трудната връзка на тази странна двойка, изпълнена с комедия и чиста романтика.

Junjou Egoist

Камижу Хироки (Kamijou Hiroki) е разбит човек, погълнат от несподелената любов към приятеля си от детинство Усами Ахикиро (Usami Akihiro). Заедно с тях се задава и Кусама Новаки (Kusama Nowaki), „Новаки“ значещ „тайфун“ - сирак, който още от средното училище се опитва да вземе живота си в свои ръце. Също като тайфуните, той се завърта в живота и сърцето на Хироки, издухвайки цялото съпротивление помежду им.

Junjou Terrorist

Пътищата на професор Ю Мияги (You Miyagi), който работи като асистент на Хироки) и Такацуки Шинобу (Takatsuki Shinobu), ученик от гимазията, се преприлат. Мияги, който когато е бил в гимназията е обичал (и все още не може да преодолее) една смъртоносно болна учителка, сега се изправя пред Шинобу, който просто казва каквото му е на глава. Изглежда, че колелото на съдбата отново започва да се завърта...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾