Jumyou wo Kaitotte Moratta. Ichinen ni Tsuki, Ichimanen de.

寿命を買い取ってもらった。一年につき、一万円で。

Английско заглавие:
I sold my life for ten thousand yen per year.
Публикувана на:
10/08/2016г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
3
Глави:
18
Сериализация:
Shounen Jump+
Жанрове:
Shounen, Drama
Автори:
Taguchi, Shouichi (Art) Miaki, Sugaru (Story)

Безпомощен и безнадеждно нуждаещ се от пари, 20-годишният Кусуноки (Kusunoki) продава последното си имущество, за да си купи храна. Забелязвайки безизходицата му, стар собственик на магазин го насочва към магазин, в който се залага живот, време и здраве. Макар да не вярва напълно на думите му, Кусуноки все пак се озовава на адреса от отчаяние и любопитство.

Кусуноки е съкрушен, когато научава истинската парична стойност на живота си - едва триста хиляди йени. Решавайки да продаде следващите 30 години от живота си за десет хиляди йени на година, на Кусуноки му остават само три месеца живот. След като се прибира вкъщи с парите, той е посрещнат от неочакван посетител - същата продавачка в магазина, на когото е продал живота си. Тя се представя като Мияги (Miyagi) - човекът, натоварен със задачата да го наблюдава до последните три дни от живота му.

Jumyou wo Kaitotte Moratta. Ichinen ni Tsuki, Ichimanen de.“ проследява оставащите три месеца от живота на Кусуноки, докато той се сблъсква с продължителните съжаления от миналото и открива какво наистина дава стойност на живота.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾