Jujutsu Kaisen

呪術廻戦

Английско заглавие:
Sorcery Fight
Публикувана на:
05/03/2018г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Shounen Jump (Weekly)
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Demons, Supernatural
Автори:
Gege, Akutami (Story & Art)

Скрит от обикновените погледи бушува безкраен конфликт между свръхестествените чудовища, известни като „Проклятия“ (Curses), които тероризират човечеството от сенките и могъщите магьосници, известни като „Джуджуцу“ (Jujutsu), използващи мистична сила, за да ги изтребят. Когато гимназистът Юджи Итадори (Yuuji Itadori) намира изсъхнал пръст на легендарното Проклятие Сукуна Рьомен (Sukuna Ryoumen), той внезапно се оказва участник в кървавия конфликт.

Нападнат от Проклятие, привлечено от силата на пръста, Юджи взема безразсъдно решение да се защити, придобивайки силата да се бори с Проклятията, но и неволно отприщва злокобната Сукуна. Въпреки че той може да контролира и ограничава Сукуна в собственото си тяло, световният Джуджуцу класифицира Юджи като опасно Проклятие на високо ниво, което трябва да бъде заличено.

Задържан и осъден на смърт, Юджи се среща със Сатору Годжо (Satoru Gojou) — учител в гимназията Джуджуцу, който му обяснява, че въпреки предстоящата го гибел е възможен и обрат. Сукуна е рядък вид, а ако Юджи умре, тогава и Сукуна ще загине. Следователно, ако Юджи погълне други останки от Сукуна, то способностите, които ще придобие, наистина ще изкоренят злонамерения демон. Възползвайки се от шанса да направи света по-безопасен и да поживее малко по-дълго, Юджи се записва в гимназия Джуджуцу, скачайки напред с глава на тежкото и непростимо бойно поле.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾