Jigokuraku

地獄楽

Английско заглавие:
Hell's Paradise: Jigokuraku
Публикувана на:
22/01/2018г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
13
Глави:
128
Сериализация:
Shounen Jump+
Жанрове:
Historical, Shounen
Автори:
Yuuji Kaku

Габимару Празният (Gabimaru the Hollow) е нинджа от село Ивагакуре (Iwagakure), познат като студен и безчувствен, бива натопен от негов събрат и сега е на прага на смъртта. Уморен от убийства и предателства, той иска да умре. За негово нещастие обаче, никой екзекуционен метод не проработва, тъй като колкото и апатичният Габимару да го отрича, той има причина да живее. Иска да се върне при жена си, която е и причината за омекването му и неспособността му вече да бъде ефективен убиец. Поради това, той отказва да умре.

Известният палач Асаемон Обезглавителката (Asaemon the Decapitator), виждайки ситуацията, отправя предложение към нинджата. Тя иска Габимару да се присъедини към експедиция до остров на юг от Япония, в търсене на еликсира на живота, като в замяна напълно ще помилва Шогуна. Ала този остров не е нормален остров - говори се, че е Рай!

Но този оазис е обгърнат в мистерии, а изследователският екип, съставляващ се от белязаните от смъртта, може би не е напълно подготвен да се справи с тях.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾