Jigokuraku

地獄楽

Габимару Кухият (Gabimaru the Hollow) е нинджа от село Иуагакуре (Iwagakure), познат като студен и безчувствен, бива натопен от негов събрат и сега е на прага на смъртта. Уморен от убийства и предателства, той иска да умре. За негово нещастие обаче, никой екзекуционен метод не проработва, тъй като колкото и апатичният Габимару да го отрича, той има причина да живее. Иска да се върне при жена си, която е и причината за омекването му и неспособността му вече да бъде ефективен убиец. Поради това, той отказва да умре.

Известният палач Асаемон Обезглавителката (Asaemon the Decapitator), виждайки ситуацията, отправя предложение към нинджата. Тя иска Габимару да се присъедини към експедиция до остров на юг от Япония, в търсене на еликсира на живота, като в замяна напълно ще помилва Шогуна. Ала този остров не е нормален остров - говори се, че е Рай!

Но този оазис е обгърнат в мистерии, а изследователският екип, съставляващ се от белязаните от смъртта, може би не е напълно подготвени да се справят с тях.

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах