Higanjima

彼岸島

Публикувана на:
02/11/2002г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
33
Глави:
330
Сериализация:
Young Magazine (Weekly)
Жанрове:
Fantasy, Vampire, Horror, Seinen
Автори:
Koji Matsumoto

Когато Акира Миямото (Akira Miyamoto) научава, че по-големият му брат Атсуши (Atsushi) е изчезнал, семейството му започва да се разпада. Семейният бизнес фалира и баща му става алкохолик. Родителите му постоянно сравняват него с брат му. По-лошото обаче е, че Акира си пада по момиче на име Юки (Yuki), която вече си има гадже - приятелят му Кен (Ken).

Един ден Акира намира момиче в безсъзнание пред къщата си. Момичето, Рей Аояма (Rei Aoyama), му показва личната карта на Атсуши, подвърждавайки, че той е жив. Рей му обяснява, че брат му е пленен на остров Хиганджима (Higanjima Island), за който се говори, че е обитаван от вампири. Акира кани своите приятели да помогнат в спасяването му, под прикритието, че са на почивка по повод завършването си.

Но още щом стъпват на острова, вампири атакуват лодката им и ги залавят всичките, с изключение на Рей. Акира обаче успява да избяга с приятелите си, преди кръвопийците да ги довършат. На острова той се среща с Атсуши, който му разказва, че вампирите са водени от Мияби (Miyabi), друг вампир. Тренирани от по-големия си брат, Акира и компания започват война срещу Мияби и армията му от вампири, за да избягат от острова живи.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾