Hayate no Gotoku!

ハヤテのごとく!

В живота на 16-годишния Хаяте Аясаки (Hayate Ayasaki) има много нещастия. Въпреки че е непълнолетен, той прекарва по-голямата част от времето си в работа на половин работен ден, за да изкарва пари за издръжката на екстравагантните си родители. Сякаш това не е достатъчно трудно, но един ден те безследно изчезват, оставяйки го с дълг от почти 150 милиона йени. В резултат на това, той се оказва преследван от лихвари.

Бягайки за живота си, той спира в един парк, вярвайки, че е в безопасност. Обмисляйки бъдещето си без работа, той решава да отвлече богато дете за откуп. И така, когато вижда богато изглеждаща блондинка, той се опитва да я залови. Тя обаче бива отвлечена, преди Хаяте дори да успее да направи своя опит!

След като главният ни герой я спасява, като награда той иска работа, превръщайки се в неин иконом и разбира, че тя всъщност е дъщеря на богато семейство. Дори и с работа, нещастието му си остава - Хаяте ще трябва да премине през много неприятни ситуации, като през цялото време ще бъде обременен от лошия си късмет.

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах