Haikyuu!!

ハイキュー!!

Публикувана на:
20/02/2012г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
45
Сериализация:
Shounen Jump (Weekly)
Жанрове:
Shounen, Sports, Drama, Comedy, School
Автори:
Furudate, Haruichi (Story & Art)

Свирката се надува. Топката е във въздуха. Начален удар. Атака. Сет. Волейбол! Спорт, в който се изправят два отбора, отделени от страховита мрежа, подобна на стена.

"Малкия гигант", със своите цели 170 см., се налага да преодолее извисяващата се мрежа и стената на блокаторите. Пълният със страхопочитание поглед на Хината Шойо (Hinata Shouyou) върху приличащата на гарван фигура на шампиона в спорта. Решен да покори големи висоти като Малкия гигант, дребният Хината най-накрая успява да сформира отбор в последната си година в прогимназията, влизайки в първия си турнир по волейбол. Отборът му обаче е напълно разгромен още в първия си мач срещу Kitagawa Daiichi, водени от гениалния, но потискащ нападател, Тобио Кагеяма (Tobio Kageyama), наричан още "Краля на корта".

Хината се записва в гимназия Карасуно (Karasuno), за да си отмъсти на Кагеяма в официален гимназиален мач, следвайки стъпките на Малкия гигант. Плановете му обаче се провалят напълно, когато отваря вратата на гимназията, за да открие не кой друг, а Кагеяма като свой съотборник!

Сега младият волейболист ще трябва да се утвърди в отбора и да се сработи с трудния Кагеяма, за да преодолее недостатъците си и да изпълни мечтата си да стигне до върха на гимназиалния волейболен свят.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾