Golden Kamuy

ゴールデンカムイ

Публикувана на:
21/08/2014г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Young Jump
Жанрове:
Action, Historical, Adventure, Seinen
Автори:
Noda, Satoru (Story & Art)

Всички се страхуват от Саичи Сугимото (Saichi Sugimoto), смятан за „Безсмъртния Сугимото“ от диваците на бойното поле по време на руско-японската война. Той обаче в никакъв случай не е героя на войната. Сугимото е оставен да се грижи сам за себе си, след като бива освободен от армията заради почти успешното му убийство на по-висш офицер. Изправяйки се пред суровите условия на Хокайдо, той търси злато, за да изпълни обещание, дадено на изгубените си събратя. Дълго време усилията му остават безрезултатни, докато не се появява мистериозен пътешественик да му разкаже за градска легенда, която би разрешила всичките му проблеми.

Според легендата престъпник откраднал златото на Айну (Ainu), коренното население на Хокайдо, скривайки го на място, което може да бъде намерено само когато всички парчета на картата (направена не от парчета пергамент, а татуирана на избягали престъпници) бъдат отново събрани.

След срещата си с младото Айну момиче, Асирпа (Asirpa), Сугимото започва своето търсене на татуираните затворници. Пътят обаче няма да е лек, тъй като много други войници и наемници също търсят златото. С информацията, дадена му от Асирпа за земите, двамата тръгват да намерят откраднатото злато на Айну, в едно пътешествие пълно с отмъщение, убийства и алчност.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾