Given

ギヴン

Публикувана на:
30/04/2013г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Cheri+
Жанрове:
Music, Romance, Shounen Ai, Drama
Автори:
Kizu, Natsuki (Story & Art)

В главата на Мафую Сато (Mafuyu Satou) е заседнала мелодия. Стискайки китарата в ръце, тази мелодия кънти в ушите му, крещейщки думи на съжаление, копнеж и загуба. Но с небрежното му изражение, което сякаш винаги витае в облаците, никой не може да познае истинските му чувства. Ала една случайна среща със съученика му Рицука Уенояма (Ritsuka Uenoyama) може най-накрая да даде тласък на Мафую да остави гласа му да бъде чут.

Уенояма е китарист в банда, чийто останали членове са топлосърдечният басист Харуки Накаяма (Haruki Nakayama) и грубовато изглеждащият барабанист Акихико Каджи (Akihiko Kaji). Дори без вокалист, рагтайм* групата им се справя добре и само като инструментална банда. Но шансът им да се издигнат дори по-високо може би най-накрая идва, когато Уенояма чува гласа на Мафую - той е омагьосан и кани неохотния вокалист да се присъедини.

Да си част от група е трудна задача - емоциите често заплашват да я разкъсат, но също могат и да сближат членовете ѝ. С помощта на Уенояма, Мафую най-накрая може да изрази чувствата, които така борбено искат да се освободят от сърцето му.

* Рагтайм - американски музикален стил, предшественик на джаза и танца фокстрот. Характеризира се с ритмична острота.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾