Girls of the Wild's

소녀 더 와일즈

Wild High има 42-годишна история като частна женска гимназия, предназначена единствено за елита. Момичетата от това училище се обучават ежедневно в някои от най-смъртоносните форми на боеве - от бокс, до бой с мечове и дори таекуон-до! Това специално училище е мястото, където се провежда най-популярното национално спортно събитие - The Wild's League - единственото събитие, на което тийнейджърките участват в брутални битки... често стигащи до смъртни случаи.

Тази година Wild променя типа си на смесено училище. Въпреки, че отварят вратите си са момчета, единственият, който подава своето заявление е Сонг Джае Гу (Song Jae Gu). Осигурена му пълна тригодишна стипендия, независимо от оценките си, която грабва без да му мигне окото. През последните 2 години, всеки момент от живота си прекарва в грижите на по-малките си братя-близнаци.

Но след като се среща с Куиин (Queen), кървавата шампионка на Wild's League, която я залива с кафе и нарича „чудовище“... нещата са на път да се объркат - особено когато е забъркан с всички други необикновени момичета в училището!

Следвайки проблемите на Гу, от това да е единственото момче в училище пълно с красиви и смъртоносни жени, до това да се научи да се бие и да застава за себе си!

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах