Gachiakuta

ガチアクタ

Публикувана на:
16/02/2022г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Shounen Magazine (Weekly)
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Shounen, Mystery
Автори:
Kei Urana

Живеейки в бедняшките квартали на богат град, Рудо (Rudo) и приемният му баща Легто (Legto) се опитват да съжителстват с останалите жители на града, но Рудо презира разточителството на висшата класа. Пренебрегвайки предупрежденията на околните, той редовно претърсва боклука на града в търсене на нещо полезно или ценно, което да спаси от „Бездната“ - огромна дупка, в която се изхвърля всичко, което се смята за боклук, включително и хората. Биологичният баща на момчето е един от тези хора, хвърлени в Бездната, след като е обвинен в убийство.

Един ден, след като се сблъсква с мистериозна фигура на път за вкъщи, Рудо се връща и намира на пода умиращото тяло на приемния си баща. Властите веднага пристигат на местопрестъплението и го обвиняват в убийство. Никой не вярва на твърденията му за невинност и той е хвърлен при баща си. Вместо да умре обаче, той се озовава на странно, миризливо място, заобиколен от чудовища, съставени от боклук.

Когато Рудо е нападнат от тези чудовища, той е спасен от човек на име Енджин (Engine), който се оказва „чистач“ - човек, който използва специални оръжия, наречени „джинки“, за да се бори с тези същества. За да си отмъсти на този, който е убил Легто, младежът неохотно се превръща в пазач, за да си проправи път обратно нагоре и да се измъкне от Бездната.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾