Fire Punch

ファイアパンチ

Публикувана на:
18/04/2016г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
8
Глави:
83
Сериализация:
Shounen Jump+
Жанрове:
Action, Shounen, Horror, Mystery, Drama, Supernatural
Автори:
Fujimoto Tatsuki

В свят, опустошен от лед и сняг, цивилизацията е на ръба на колапса благодарение на неуловимата Ледена вещица (Ice Witch). Борбата със студа е извадила на показ най-лошото в човечеството, което води до секти, насилие и преследване на „благословените“ - родените със свръхестествени сили.

Благословените с регенеративни способности сираци Агни (Agni) и Луна (Luna) се справят с положението си по най-добрия начин в рамките на малко общество от старейшини. Тяхната привързаност един към друг служи за отвличане на вниманието от необитаемия климат. Въпреки това малкото спокойствие, което имат, е откраднато, когато военният командир Дома (Doma) преминава и изпепелява селото, в което търсят убежище - включително и любимата сестра на Агни. Пламъците на Дома не угасват, докато не превърнат целта си в пепел, а поради забележителната регенерация на момчето, той остава в пламъци и в постоянна, мъчителна болка.

След близо десетилетие на неспирна болка, Агни се е приучил да понася пламъците на Дома. Въпреки това, изгарящото му отмъщение е също толкова жестоко, колкото и в деня, в който Луна му е била отнета. Докато прекосява замръзналата пустош, той се заклева да отмъсти за сестра си и да убие Дома.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾