Fairy Tail

フェアリーテイル

Свят от приключения, пълен с магии, магове и гилдии. Свят, където маговете са главните герои в тази история. Тези магове са често част от Маг Гилдии, които им предоставят информация за задачи и мисии. Но има една гилдия, която е трън в Маг Съвета, заради проблемите, които създават нейните членове – Маг гилдията се казва Фейри Тейл.

Историята започва с младо момиче на име Луси, която иска да бъде добър маг и да влезе в гилдията Фейри Тейл. Тя среща момче на име Натсу, на който му става изключително лошо, когато се качи на някое превозно средство. Натсу е винаги със своя приятел, котка на име Хепи. Той й обяснява, че търси Игнийл Саламандъра, който е дракон. По-късно Луси е измамена от човек, който се представя като огнения маг Саламандър от Фейри Тейл, като й обещава да я вземе в гилдията. Но се оказва, че иска да я продаде на пазара за роби. Тя бива спасена от Натсу, който се оказва, че е истинския огнен маг Саламандър от Фейри Тейл. Натсу предлага на Луси да се присъедини към Фейри Тейл и тя с радост приема. Тук започва тяхното приключение.


Преводът на български език се извършва от Utsukushii Team.

Томове

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Може би това е единствената манга в сайта, която разбирам как да прочета.Или като цяло може да се чете.🥲

Аз почнах да чета мангата обаче допреди си купих първа част от мангата на Fairy Tail нали на хартия и те са коренно различни

@Deko то тук има за четене, но си много прав 👍

Ако не сте го гледали, какво чакате

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах