Fairy Tail: 100 Years Quest

Публикувана на:
25/07/2018г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Magazine pocket
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Comedy
Автори:
Hiro Mashima (Story), Atsuo Ueda (Art)

100-годишната мисия - мисия, която е толкова трудна и опасна, че остава неизпълнена повече от век. Макар безброй магове да са се опитвали да се справят с тази изтощителна цел, резултатите им са завършвали или с огромно поражение, или с нещо по-лошо. Въпреки това Натцу Драгнеел (Natsu Dragneel) и приятелите му - Луси Хертфилия (Lucy Heartfilia), Грей Фулбастър (Gray Fullbuster), Ерза Скарлет (Erza Scarlet) и Уенди Марвел (Wendy Marvell), заедно с Хепи (Happy) и Чарлс (Charlés) - амбициозно се впускат в мисията.

Година след като гилдията „Fairy Tail“ е победила дяволските сили на Акнология (Acnologia) и Зереф (Zeref), Натцу и компания се отправят към северния континент Гилтина (Guiltina), където търсят възложителя на 100-годишната мисия и получават почти невъзможната си мисия - да запечатат Петимата драконови богове - група хора с такава огромна сила, че ако останат сами, могат да причинят глобално опустошение. Междувременно към гилдията им е привлечен нов енергичен член на име Тоука (Touka). Въпреки че нейната жизнена енергия и страстна природа я правят идеална за гилдията, изглежда, че в нея има нещо повече, отколкото подозират.

Решени да изпълнят привидно непреодолимата си мисия, Натцу и приятелите му започват коварното търсене на Драконовите богове. След като обаче се сблъскват с нова тъмна гилдия на име Диаболос (Diabolos), както и с най-новия новобранец на „Fairy Tail“, който разкрива истинските си намерения, главният ни герой ще открие, че 100-годишната мисия не е единственото предизвикателство, пред което са изправени.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾