Dorohedoro

ドロヘドロ

Публикувана на:
30/11/2000г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
23
Глави:
190
Сериализация:
Ikki
Жанрове:
Action, Fantasy, Horror, Seinen, Comedy
Автори:
Hayashida, Q (Story & Art)

Дупката (Hole) - мрачен, разнебитен и безреден район, където слабите са плячка за силните, а смъртта е нещо обичайно. С напълно прилежащото си име, това царство отделено от закона и етиката, е идеалното поле за изява на магьосниците, които доминират в него. Като раса, заемаща най-високите стъпала на обществото, магьосниците смятат обитателите на Дупката за нищо повече от малки насекоми. Избити, осакатени, тествани без право на избор, безсилните обитатели на района ежедневно заливат болничните стаи.

Притежавайки свободен достъп до и от подземния свят и с малки предизвикателства за авторитета си, маговете изглеждат непобедими за повечето - освен за няколко. Кайман (Kaiman), който е повече влечуго, отколкото човек, е един от тези малобройни индивиди. Той ги преследва в необмислено търсене на отговори, единствено с надеждния си чифт байонети и имунитета си към магията. Прокълнат с външния си вид и измъчван от кошмари, магьосниците остават единствената му улика, за да върне нормалния си живот. Докато най-голямото му препятствие е стомахът му, най-големият му съюзник е собственичката на ресторанта Hungry Bug, Никайдо (Nikaidou).

Развиваща се в мрачен свят с гротескова визия, Dorohedoro успява да смеси здравословна доза комедия и безгрижност със смърт и касапница. Докато наблюдаваме живота на жителите от Дупката, историята ще направи много различни обрати, изтъкавайки уникален свят с неземен произход и мрачен външен вид, който не е за лесно гнусливите или бързо засушаващите се.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾