D.Gray-man

ディーグレイマン

Публикувана на:
31/05/2004г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Jump SQ.Crown
Жанрове:
Action, Shounen, Adventure, Demons, Super Power
Автори:
Hoshino, Katsura (Story & Art)

Преди хиляди години съществували хора, надарени с Божията сила. Тяхната мисия била да унищожат зловещите злини, които се крият в мрака, известен като „Акума“ (Akuma). Предвождани от графа на Милениума (Millennium Earl), Акума се стремят да унищожат фрагменти от „Невинност“ - единствените оръжия, способни да навредят на графа и неговата армия и да предизвикат Големия потоп отпреди сто години.

За да се предотврати тази трагедия е създаден „Черният орден“ като организация, посветена на борбата с графа. Те набират екзорсисти - хора с вродена способност да акомпанират на Невинността, за да се борят срещу Акума.

В края на XIX век Алън Уокър (Allen Walker) - белокосо момче, въоръжено с Невинност, която приема формата на цялата му лява ръка, и прокълнато око, с което може да вижда Акума - е изпратен в Черния орден. Там той се запознава с различни съмишленици - меркантилната Юу Канда (Yuu Kanda), добросърдечната Ленали Лий (Lenalee Lee) и веселия, но загадъчен Лави (Lavi). Въпреки различните си характери, те имат една цел - да донесат спасение на душите на Акума и да попречат на Графа да унищожи света.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾