Detective Conan

名探偵 コナン

Шиничи Кудо е гимназист, който с помощта на блестящия си ум и способност да забелязава детайли, няма равен в разгадаването на мистерии. Дори полицията често прибягва до услугите му в разкриването на заплетени случаи. Докато разследва един подобен случай, Шиничи е заловен от престъпниците, които следи, и е принуден да изпие някакво експериментално лекарство. Смятайки, че са го убили, те го захвърлят и изчезват, но вместо да го убие, лекарството го превръща в малко момче.

За да създаде илюзията, че е изчезнал, Шиничи приема ново име, базирано върху любимия му автор (Артър Конан Дойл) и така се превръща в Конан Едогауа, ученик, който живее в дома на най-добрата си приятелка от детството Ран.

Сега той е принуден да живее в детективската агенция, собственост на бащата на Ран, и докато той продължава да разгадава мистерии, оставяйки бащата на Ран - Когоро, да обере всички лаври, Конан не престава да търси и престъпниците, отговорни за състоянието му, както и "противоотровата", която ще върне предишния му облик.

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах