Choujin X

超人X

Английско заглавие:
Superhuman X
Публикувана на:
10/05/2021г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Tonari no Young Jump
Жанрове:
Action, Supernatural
Автори:
Sui Ishida

Манга създателят на Tokyo Ghoul се завръща с нов проект!

Второкурсникът Токио Курохара (Tokio Kurohara) обича да се скатава в час. Въпреки поведението си в училище, той работи заедно с приятелката си от детинство, Азума Хигаши (Azuma Higashi), за да се пребори с несправедливостта в техния град. За разлика от Токио, Азума е физически способна и рядко се оказва затруднена от обикновените главорези, които двойката редовно среща.

И все пак, има битки, които дори Азума не би започнала. Съществуват свръхестествени същества със сили извън обикновените простосмъртни, наречени Чоуджини, които Токио и Азума избягват на всяка цена. Един ден, когато вече победен главорез се връща за отмъщение, двамата са принудени отново да се бият с него. Неспособни да избягат от врага си, дуото си инжектира наркотик, който може да ги превърне в Чоуджин.

Докато дозата привидно да не повлиява на Азума, то на Токио му пораства клюн. В страха си да не бъде видян, сега той ще трябва да измисли как да скрие новата си идентичност като чоуджин. Но изглежда, че има хора, които са ядосани на Токио и Азума за употребата на наркотика и не желаят да си мълчат за това.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾