Boku dake ga Inai Machi

僕だけがいない街

Сатору Фуджинума (Satoru Fujinuma) е 29-годишен, който работи като доставчик на пици на непълно работно време, за да успява да свърже двата края след неуспешната си кариера на мангака. Но в този възрастен мъж се крие повече от това, което първоначално някой би си помислил. Той притежава загадъчна способност, която го връща назад във времето, точно преди да се служи животозастрашаващ инцидент. Когато „Възраждането“, както той го нарича, се случи, то ще продължи да го връща отново и отново докато не успее да спаси живота на бъдещите жертви.

Но животът му е на път да се преобърне с главата надолу, когато скъп за него човек е убит от непознат и той е набеден за убийството! В отчаяното си желание да се измъкне, за да може да прецени ситуацията си, той е необяснимо изпратен 18 години назад в миналото - точно преди изчезването и смъртта на съученика му Кайо Хиназуки (Kayo Hinazuki), събитие, измъчващо го и до днес.

Сега, когато Сатору е ученик в началното училище, ще трябва да събере мислите си и да спаси младото момиче от преждевременна смърт, откривайки самоличността на отговорния за бъдещото ѝ убийство. Но как може убийството на Кайо да е свързано с настоящето?

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах