Bloody Monday

Публикувана на:
28/03/2007г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
11
Глави:
96
Сериализация:
Shounen Magazine (Weekly)
Жанрове:
Action, Psychological, Sci-Fi, Shounen, Drama, School
Автори:
Kibayashi, Shin (История), Megumi, Kouji (Арт)

Някъде във Владивосток, Русия, е сключена успешна сделка. Опасността е надвиснала над хоризонта. Смъртоносен вирус - способен да убива в рамките на три часа след заразяването - е попаднал в ръцете на мистериозна жена на име Мая (Maya).

Запознайте се с Фуджимару Такаги (Fujimaru Takagi), привидно обикновен ученик в токийската академия Миширо (Mishiro Academy). Малцина обаче знаят, че е бил известен с разобличаването на престъпления и корупция на високопоставени лица, благодарение на брилянтните си хакерски способности. Той бил скандалния „Сокол“, който внезапно е изчезнал от кибер света. За миналото му знаят единствено приятеля му Отоя Куджо (Otoya Kujou) и членовете на свръхсекретното подразделение на Службата за разузнаване на обществената сигурност, Third-I, водени от собствения му баща Рйоносуке Такаги (Ryunosuke Takagi).

Когато агент на КГБ е убит в Япония, единствената улика за смъртта му е чип памет, намерен на мястото на престъплението. Фуджимару е назначен от Third-I за декодиране на чипа, който съдържа видео файл на събитие, наречено „Коледно клане“. Разследвайки повече за инцидента, бащата на Фуджимару разкрива за съществуването на мистериозния код „Кървав понеделник“, бивайки набеден за убийството. Сега хакерът Фуджимару трябва да използва своя опит, за да помогне на Third-I да предотврати разпространението на терор и разрушения в Япония, докато се опитва да изчисти името на баща си.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾