Black Torch

Седемнадесетгодишният Джирo Азума (Jirou Azuma) живее спокоен живот с дядо си, използвайки свръхестествената си способност да говори с животни, за да се сприятелява с тях и да ги защитава. Както Джиро, така и дядо му са потомци на стар шиноби клан, тренирани в битки, за да поддържат изкуството на битката живо в семейната линия. Животът на Джиро се обръща с главата надолу след като спасява привидно нормалната черна котка Рагу (Ragou), само за да открие, че тя всъщност е мононоке  - демоничен дух, който отдавна воюва с човечеството. Когато враждебен мононоке идва да търси Рагу, Джиро използва шиноби уменията си, за да скочи в защита на котката, но веднага получава смъртна рана.

Изправен пред решението дали да погълне изчезващата енергия на Джиро и да възстанови пълната си мощ, Рагу вместо това решава да даде останалата си енергия на човека. Когато се събужда, той разбира, че е получил големи свръхестествени сили, които допълват собствения му боен стил. Свидетел на това става Рйосуке Шиба (Ryousuke Shiba), служител в Бюрото за шпионаж, чиято работа се върти около изпращането на агресивен мононоке. Шиба прави на Джиро и дядо му предложение - да се присъедини към новия отряд на Бюрото - Черната факла - и да им помогне да се бият с мощен мононоке, чиято единствена цел е да поглъща невинни хора.

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Много добра, препоръчвам!!!

Любимата ми Манга! 💯

От къде може да се гледа онлайн

Angelina, ами то е манга. Май никъде я няма преведена на български, но може да я четеш на английски онлайн или в приложения като Super Manga

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах