Angel Densetsu

エンジェル伝説

Английско заглавие:
Legend of Angel
Публикувана на:
07/05/1992г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
15
Глави:
89
Сериализация:
Shounen Jump (Monthly)
Жанрове:
Action, Shounen, Martial Arts, Romance, Comedy, School
Автори:
Norihiro Yagi

Прошепването на името Сейчиро Китано (Seiichirou Kitano) е достатъчно, за да накара всеки ученик в гимназия Хейкику (Hekikuu) да потръпне. Страховитият му поглед кара дори най-твърдите мъже да крещят като малки момиченца и ако това, че външността му е страховита, не е достатъчно, той също така е и известен като изключително брутален боец. Само за един ден той надвил най-известния побойник в училището и бил провъзгласен за новия главатар. Сега цялото училище принадлежи на негова милост и всеки, който се осмели да го предизвика, е по-добре да се подготви за среща с всевишния... или поне така твърдят слуховете.

Истината е, че всички ужасни слухове около Сейчиро са пълни недоразумения, много от които изкарват най-лошото от него, поради демоничните му черти. В действителност, той е добросърдечно момче, което прави всичко по силите си, за да помага на другите, но опитите му да върши добри дела винаги стават смешно изкривявани и неправилно разпространявани - точно такъв бил и случаят, когато се превърнал в новия побойник.

Отново и отново, Сейчиро се опитва и не успява да докаже, че всъщност не е демонът, който слуховете го изкарват. Той се надява един ден да може да има приятели, които да гледат отвъд страшният му външен вид и досие и да го видят такъв, какъвто наистина е - истинско ангелче.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾