Kaiju No. 8

怪獣8号

Публикувана на:
03/07/2020г.
Статус:
В момента излиза
Тип:
Manga
Сериализация:
Shounen Jump+
Жанрове:
Action, Fantasy, Sci-Fi, Shounen, Horror
Автори:
Naoya MATSUMOTO

От много години гротескни, подобни на Годзила чудовища, наречени „кайджу“, се появяват в цяла Япония. За да се преборят с тези зверове, елитна военна единица, известна като Корпуса на отбраната, ежедневно рискува живота си, за да защитава цивилни. След като чудовище бъде убито, „чистачи“, работещи в професионалната корпорация за почистване на кайджу, са оставени да изхвърлят останките му.

Кафка Хибино (Kafka Hibino) е 32-годишен член на тази корпорация. Кафка също е бил приятел от детството с Мина Аширо (Mina Ashiro), с която си дават обет да се присъединят заедно към Силите за отбрана и да защитават Япония от кайджу. Въпреки това, той се проваля много пъти на приемния изпит и се отказва от мечтите си да стане член на Силите за отбрана, докато Мина става капитан на 3-та дивизия.

След верига от злощастни събития и влияние на амбициозен новобранец на име Лено Ичикава (Leno Ichikawa), Кафка се натъква на кайджу тип паразит, който си пробива път през устата му - превръщайки го в хуманоидно чудовище. С новооткритите си сили, главният ни герой има за цел отново да даде шанс на най-голямата си мечта в живота.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾