Приятели

Нашите приятели!

 • I Love Anime

  I Love Anime - най-организираната българска аниме група. Добри хора, интересни игри, много информация - това ще намерите при нас. И като бонус - качествен превод на нови анимета!

 • Отаку България

  Сайт за български преводи на аниме, манга и лайв-екшъни.

 • Shinshi Doumei Cross BG & Manga-kun

  Shinshi Doumei Cross BG - Официално "Shinshi Doumei Cross BG" е първата българска група за превод на манга. Основана е от Plama_chan на 07.10.2006г. и първоначално се занимава с преводи единствено на шоуджо заглавия.

  Manga-kun - Идеята за създаването на този сайт възникна спонтанно през Януари 2005 година. В следствие на други страсти, сайтът се превърна в сборище на манга любители желаещи едно - манга на български език.

 • Utsukushii Team – манга на български

  Ние сме група фенове на манга/аниме продукциите, които искат да зарадват другите фенове със свойте български преводи! Правим го безплатно – от фенове за фенове! Всички ние имаме огромен хъс за работа и това е нещо като наше хоби. Надяваме се да допринесем за разпространяването на манга културата в България.

 • Супер Герои България

  Супер Герои България е място за любители на комикси, супергерои, екшън филми и други в тази сфера. Можете да намерите статии, ревюта и интересени игри.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾