Behind The Walls 2084

Behind The Walls 2084

Годината е 2084 в Русия където е настъпил световен апокалипсис, а хората трябва да живея зад стени в големите градове.

Глава 1
Годината е 2084. Минали са 98 години от Аварията в Чернобил, която в първоначално време не е била огромна заплаха, но през годината 2032-а, оказала голямо влияние поради прекалено много мутации на хората живеещи в Русия. 

Така започнал апокалипсиса, през 2045-а смъртните случаи били толкова много заради мутантите които станали избухливи чудовища, че правителството на Америка, Русия и Китай решили да ги заличат с атомните си бомби. 

Без успех... Започнала 3-а световна война и се използвали все повече и повече опасни за човечеството оръжия, накрая през 2057-а войната приключила, но взимайки на човечеството общо 300 милиона души. 


Оттогава "опасните мутанти" се държат заключени зад огромни 50 метрови стени, живеейки в страх от това да се опитат да излязат. На пръв поглед нормални хора, нормални градове, нормални училища и домове, но всички ги учат че хората зад стените са истински чудовища. 

И идваме до мен, както казах вече всичко това се е състояло от 2032-а (Всичко оригинално започнало през 1986-а) и то чак до 2057-а когато хората бяха заключени. Ето ни и нас вече през 2084-а, аз се родих през 2062-а и вече 22 години живея зад стените като всички останали... 

В реалност не само мутантите са затворени, буквално цялото население е под ключ във всяка държава, всеки конкретен, всеки град. Навсякъде има огромни стени които да ни пазят от "по-опасните мутанти." 

Решен съм някой ден да напусна този затворен свят и нищо няма да ме спре да го направя! 

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

кога ще има глава две😍

Все още я мисля, но може би ще е идната седмица :3

добро начало

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping