Вундеркиндът Сатору: Сенките на съдбата

Вундеркиндът Сатору: Сенките на съдбата

Изторията на бъдеща манга. Разказва се за момче родено в Подземния свят, изучило магия, и станало странстващ приключенец, скитайки се из земите на Подземния свят.

Глава 1

В миналото на Подземния свят, живота бил оскъден, болезнен и изпълнен с омраза, но един ден в едно село в северните покрайнини на Подземния свят, в бедно семейство се родило момче, кръстено на прокудения принц на Кралство Дермония - Сатору, владетел на Тъмна магия и фехтовач от елитен клас. (Кралство Дермония - Най-богатото и могъщо царство, властващо из земите на Подземния свят.)

Малкия Сатору на две годишна възраст започва да изучава магия от клас "Липлас", като това е бил средния клас магия в Подземния свят. С изминаването на дните, месеците и годините, Сатору осавършенствал магията от клас "Липлас" и "Оунен", като през времето е изучил и начинаещия боен стил на фехтовачите. През годините Сатору помагал в селото си с каквото можел. Убивал чудовища и крадци, сражавал се е със затворници и магове, докато не дошъл деня, в който Кралството научило, че в селото имало млад Маг, изучил магията от клас "Липлас" и "Оунен", и начинаещ боен стил на фехтовач. Краля изпратил поданик на кралската гилдия, да провери дали момчето Сатору не е неговия прокуден син. Два дена по-късно, пратеника на Краля пристигнал в селото с цяла гвардия, търсейки Сатору. След като провели разговор поданика и Сатору, става ясно, че Краля иска Сатору като негов личен Маг, и учител в училището за Магове. Сатору решил, че това е възможност, която може да развие неговите умения, магия, и умение с меча. Сатору се сбогувал със селото си, и потеглил със пратеника на Краля, към Кралство Дермония. Сатору си казал: - "Мисля, че това ще е началото на една нова история", и продължил пътя си към Кралството.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾