Глава 5, Върни се у дома { по Наруто }

Глава 5, Върни се у дома { по Наруто }

Глава 5Неочаквана среща

Мъжът беше Саске.
- Сакура?! - в гласа му се усещаше както изненада,така и досада. - Какво правиш тук ?!
- Т-ти - Сакура беше толкова учудена,че не можеше да повярва, че го вижда.
 А ако до  сега момичето не се беше съвзело от шока, това беше момента. И тя го използва.
- Знаеш ли, тъпо предателско копеле, колко нарани Наруто …
За първи път тя не говореше за себе си и това беше учудващо за Саске. Тя се беше променила много през тези 2 години и особено от началото на мисията.
- Дано постигнеш успех в твоето тъпо и безсмислено отмъщение.
Сакура само външно се правеше на твърда, докато отвътре сърцето й кървеше. Тя сигурно щеше да се намрази заради думите си. Тя се обърна и понечи да си тръгне, когато Саске изкрещя подире й :
- Ти не знаеш нищо! Не знаеш какво е да загубиш хора, които обичаш! Не знаеш какво е да видиш хората,които са ти най-скъпи-убити!Не можеш да разбереш какво ми е! Сакура се обърна с  очи с напиращи сълзи  и го погледна. Момчето вече тотално беше изгубило спокойствието си и в червените му шаринган очи сякаш пламтяха огньове. Саске не се беше променил много за тези 2 години. Тя все още изглеждаше „досадна” в очите на най-младият Учиха.
- Аз можех да ти помогна! И още мога, но ти толкова си зает с отмъщението си,ч е не можеш да оцениш хората, които искат да ти помогнат. - каза Сакура отново „твърдо”.
Той я гледаше с пренебрежителен поглед, докато изведнъж той не започна да се смее ехидно :
- Можела да ми помогне! - момчето продължаваше да се смее. Докато се смееше той метна кунай към нея и за нещастие тя не можа да го избегне,защото беше твърде внезапно, и той се заби в крехката  кожа на рамото й. Капки кръв започнаха да се стичат.
- Ти не можеш дори себе си да защитиш,а  ми предлагаш помощта си. Не си достатъчно силна - ти си слаба!
О-оу. Това беше огрооомна грешка от страна на Саске, за която той щеше да бъде наказан. Мисълта на  Сакура кипна. Тя се изправи,олюля се и насочи дясната си ръка към  рамото си. Зелена чакра започна да излиза от ръката й и рамото и скоро се възстанови. Саске гледаше учуден - той те знаеше,че тя е станала медик-нинджа. Сакура вече беше по-ядосана от всякога.
- „Не знаеш какво е да загубиш хора,които обичаш! … Не си достатъчно силна - ти си слаба!”-тя повтори думите му, приближавайки се към него. Много бързо тя запрати един юмрук към нищо неподозиращия Саске. В този момент просто не можеше да скрие емоцията си.
- Не ми казвай, че не знам какво е да загубиш човек, когото обичаш! – разкрещя се гневно тя …
   Саске беше започнал да се съвзема след неочаквания удар. Той започна да се приближава отново към нея. Застана пред момичето и започна да се вглежда в очите й. Той беше очаквал да види на тях сълзи. Но това беше предишната Сакура. Сега на лицето й беше изписано изражение на гняв. Саске я бутна леко към близкото дърво и се надвеси над нея.
-М оже би … - прошепна той в ухото й и отново се втренчи в зелените й очи. Сакура трепна, незнаейки какво ще последва.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾