Глава 3, Върни се у дома { по Наруто }

Глава 3, Върни се у дома { по Наруто }

Глава 3Новият съотборник

Тя се обърна рязко и насочи куная си към своя преследвач.Да ,но той беше по-бърз и успя да премахне оръжието,което беше почти до лицето му.Недоволен от реакцията й ,той й се нахвърли.Успя да я бутне до стената и хвана китките й.Ръцете й бяха вдигнати над главата и мъжът,чийто силует вече личеше защото бе излязъл от сенките,се наведе към лицето й. Лицата им бяха на дъх разстояние.Той се вгледа в очите й. Те бяха толкова красиви,особено сега.Пълнолунието тази вечер се отразяваше в очите й,както можеше да се отрази в едно езеро. Настъпи тишина,но секунда по-късно беше нарушена:
- Ти трябва да си Сакура? - каза момчето и направи изкуствена усмивка.
Сакура разшири очите си.Тя беше изумена.Кой по дяволите беше този,защо я следеше и откъде знаеше името й?!
- Ти пък кой си ? – нервно попита тя. - И защо ме следиш ? Но не получи отговор.
- Знаеш ли, ухаеш добре !– изтърси той. Тя се нервира още повече. „Страхотно!Един психар ми прави комплименти!”-саркастично си помисли.
- Аз обичам грозни кучки като теб! – каза той отново с изкуствената си усмивка.
- Кааквоо ?! –ей сега вече на никой не му се иска да бъде до Сакура.И момчето направи грешка като й каза точно такова нещо.Все пак той не я познаваше.
- Не,не,не!Ти вече ще си го получиш! - каза тя и по гласа и си личеше,че е хипер ядосана.Толкова бързо един юмрук полетя към лицето му,че скоростта на светлината е нищо в сравнение с това. Момчето отхвръкна поне на 10-15 метра настрани и се заби в отсрещната стена. Момичето се доближи до него,за да го види как е.Той продължаваше да си лежи там като размазана палачинка.Лицето му беше много добре огрято от лунната светлина и Сакура успя да го огледа.
Той беше малко по-висок от розовокоската. Имаше гарваново черна коса,тип паница (xD).Кожата му беше бледа,очите черни и дълбоки ,а лицето изглеждаше някакси безизразно.
Когато спря да го гледа зеленооката нинджа се запъти към апартамента си.Кунойчито се,взе си душ и веднага си легна.Предстоеше ден на осърдна тренировка преди мисията.След прекараната отново дълга безсънна нощ,пак Наруто беше този,който я събуди.
- Сакура-чан! Будна ли си?-момчето стоеше под прозореца и се провикваше,а беше 6 часа. Сакура се надигна от леглото и погледна към часовника на шкафчето: *6 часа*.Тя се ядоса и една бръчка се появи на челото й.Стана и метна кунай с експоадираща лепенка.Чу се силно *Бум* .Там,където беше експлозията имаше средно голям кратер и се виждаше Наруто,който кашляше.Момичето се облече и слезе при все още кашлящия Наруто. Двамата се запътиха към тренировъчното поле.Какаши естествено го нямаше.Той пак закъсня,но като дойде не беше сам.Високо чернокосо момче беше с него.Когато приближиха Сакура запня.Тя веднага разпозна момчето.
- Това е Сай!Новият ви съотборник!-представи го Какаши.Наруто го погледна с интерес :
- Наруто!-каза момчето и продължи да го оглежда. Сакура и Сай се спогледаха,но момичето веднага извърна поглед с ужас,сякаш току-що бе видяла мишка.
Застанаха в средата на площадката.Наруто направи няколко знака с ръцете си и каза
- Kage bunshin no jutsu! Чуха се няколко *пуф* *пуф* и се появиха около 10ина двойника на русокоското. Сакура последна отново към Сай и тръгна към Наруто.Събра малко чакра в дясната си ръка и я сгромоляса в земята по посока –Сай.Той успя да го избегне в последния момент.Извади четчица и хартия и нарисува една птица. – Ninpou chouji giga !-и птицата се стрелна в Сакура и я уцели.Чу се *пуф*,беше клонинг.Сай понечи да се обърне,но нечия ръка държеше кунай ,опрян в гърлото му… В това време Какаши тренираше с Наруто. След като Какаши реши,че тренировката е достатъчна за днес,той ги извика:
- Сакура,Наруто,Сай … Аз вече трябва да вървя.Потренирайте още малко и се прибирайте.Ще ви чакам утре в 7 на портите.*Пуф* и той изчезна. Настъпи тишина,която продължи доста дълго и Наруто реши да проговори :
- Сай,разкажи ни за себе си.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾