Тоби х Сакура

Тоби х Сакура

- Ааа, не! - проплака Наруто като измести туловището си от кревата. - Няма да чакам повече! Беше някъде средата на Юни, на вън бе горещо и хората бяха плъзнали с бели дрехи и шапки по улиците...

Глава 1
- Ааа, не! - проплака Наруто като измести туловището си от кревата. - Няма да чакам повече!
Беше някъде средата на Юни, на вън бе горещо и хората бяха плъзнали с бели дрехи и шапки по улиците. Някои даже се проветряваха с някакви ветрила. Наруто се гневеше, защото Тсунаде не бе давала на отбор 7 мисия от около две седмици и русокосото момче вече не издържаше.
Той бързо се преоблече и се запъти към офиса на хокагето като по пътя срещна Сакура, която носеше някакви книги.
- Добро утро Наруто. Накъде? - попита го тя.
- Към Тсунаде - ще настоявам за мисия! - твърдо отговори Наруто - Ела с мен, за да изглеждаме по-убедителни.
- Охх, Наруто незнаеш ли, че сега е лятна ваканция за генините? - изпуфка Сакура - Началото на Юни до края на Юли.
Ченето на Наруто увисна във въздуха.
- Т-толкова много?! - Наруто тъкму разбираше, че е яко прецакан.
- Еми да - така генините могат да ходят на екскурзии. - Сакура понечи да си тръгне, защото намираше този разговор за много досаден.
- Н-но, моля те Сакура-чан. - Наруто я хвана за блузата и тя го зашлеви.
- Офф, Наруто, отиди да се занимаваш с нещо друго. Аз не съм ти плюшена играчка!
- Ч-чакай - наруто се изправи и продължи - Аз..аз, за мен мисиите са интересни, те са моята почивка. Моля тее, Сакураа, ти си чуунин, ще може да ми уредиш понее една мисия, моляяяя теее. нали сме от един отбор? Хайде, плз, плз, плз.
Сакура закрачи нанякъде с книгите като се опитваше да не обръща внимание на момчето. Но където и да отидеше - той след нея, молейки се като някоя монахиня. Накрая Сакура не издържа, защото Наруто я проследи чак до банята на къщата й и имаше намерение да влезе вътре с нея.
- Наруто, чиба! - подпъди го тя като някакво псе.
- Хайде дее, Сакура-чаан, обещавам да ти нося повече рамен.
- А не, чао. - и тя го изрита по стълбището и после се заключи в банята.
Наруто беше доста упорит и реши да продължи да настоява като задумка по вратата на банята:
- Плз, плз, плз, сакура, моля ти се от сърце! Обещавам да направя каквото искаш за теб, само моля ти се, уреди ме с една единствена мисийка, че не издържам вече, ще ме убиеш!
Тогава Сакура отключи и като дръпна вратата, Наруто падна на земята.
- Всичко ще направиш, а?
- Даа. - изохка наруто.
- Каквото ти кажа?
- Разбира се! - Наруто скочи на крака ентусиазиран.
- Тогава, желая да не ме тормозиш с други мисии и рамен през следващите два месеца. - ухили се Сакура. - Ако тоа ми обещаеш, ще те уредя с мисия.
Това не се стори добро желание, но в името да получи някоя интересна мисия, се съгласи и двамата тръгнаха към офиса на хокагето.
През това време, там се бяха събрали отбора на Конохамару, който също настояваше за мисия.
- Съжалявам, но не, всички сте генини и сега сте ваканция, ходете си играйте - Тсунаде твърдо заяви.
Наруто и Сакура влезноха точно в този момнт.
- А, Наруто, Сакура, какво търсите тук?
- Тсунаде-сама, тук сме да ни дадете мисия, аз и Наруто де - после тя се доближи до хокагето и й прошушна - Моля ви дайте някоя, че Наруто повече да не ме тормозиза през лятото.
Тсунаде веднага разбра каква е работата и се усмихна:
- Добрем, ще ви дам мисия, C ранк - и тя огледа групичката на Конохамару и в следващия миг й дойде една подла идея. - Сакура, ти, Наруто и отбор Конохамару ще отиде да разузнавате западната граница на Конохагакуре. Оглеждайте се за всякакви опастности, ако видите, сигнализирайте, не атакувайте веднага. Ако няма начин да сигнализирате, моля, отбягвайте директните битки, все пак сте само генини, а ако и бягтството е невъзможно, е тогава знаем, Нартуо ... Но се съмнавям, че ще се натъкнете на нещо подозрително.
тя паузира само, за да види как отбор Конохамару се радва, а Наруто стене, защото точно те трябва да са с него в отбор. После тя продължи:
- Ще стигнете до западната граница за около 1 ден. Там ще ви очакват няколко чуунини и джоунини, коите ще смените, а след една седмица ще дойде друг екип, който ще смени вас. Моля ви, вземете си вкякави провизии нужни за едноседмичен къмпинг в гората. Приятна мисия. - и тя им подаде една карта.
Сакура я пое, но и тя не беше очарована от мисията, защото отбор Конохамару, а само хлапаци, а в комбина с Наруто стават "разбиваща" комбинация. И тогава Сакура си спомни последният път когато бе виждала Наруто и Конохамару заедно - да, онзи ден, в когото срещнаха Гаара за пръв път, о да, Сакура неможеше просто така да забрави този момент ...

Беше минал около половин ден когато групичката вече си беше стегнала багажите и готова за тръгване. Отбор Конохамару и Наруто изглеждаха вече по-въодушевени и се оказа, че Наруто лесно се спогажда с малчуганите. Обаче Сакура се изнерви при мисълта, че цяла седмица ще трябва да ги търпи тия двамата. Може би с Моеги и Удон щеше да поддържа по-нормален език, единственото нещо, което я утешаваше ...
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾