Глава 4, The Vampire Diaries [по Наруто]

Глава 4, The Vampire Diaries [по Наруто]

Глава 4

Глава 4До сега в вампирските дневници:Повече от 300 години живях в тайна.Досега...Аз съм вампир!Знам рисковете,но нямам избор.Трябваше да я спра....-Аз съм Миша .-А аз Наруто,приятно ми е! ...-Здравей сестричке!-Еми !?!...-Охоо!Здравей отново.Май ще сме съученици......-Това не е краят!***- Ще имаме в нов в класът. Аз го видях ииии е МнОго ,АмА ТоТалНо СлаАдАААК ***- Аз се казвам Сабаку но Гаара...

THE VAMPIRE DIARIES 4 ГЛАВА
* * * Такам ,аз си отидох после до тоалетната и се върнах в час леко пребледняла. След като бии званеца веднага изхварчахв коридора и застанах пред вратата на 11 клас и почнах да чакам да излезе "новата" . Та гледам я излиза от стаята с неквислушалки и си траска вече главата кат ненормално.Стана ми смешно ,но нямах време за ебавки и я хванах за едната й ръка и я издърпах към кенефите за да не ни слушат.-Ти!КАКВО ТЪРСИШ ТУК!?! - попитах я с яростен вид , уж! -Тебе не те интересува... пък иии какво се прави на училище? Учи се,нали? - каза го с една усмивка която казва "лъжа те"-Вече прекаляваш с това намесване в живота ми. Искам да видя главата ти на кол...- ии Еми ме прекъсна.-Сшшш , ся да не говорим,кой на кого иска да види главата на кол.И кой се опита да ме убие преди 2 год,но неуспешноо - иЕми излезе от тоалетната преди да кажа нещо.Тя беше леко ядосана и бързаше да излезе и пред кенефа БААММ ... блъснасе в красавеца гарчу.Сабориха й се всички неща на земята.Тя клекна да си ги събере,но не обърна все още внимание на Гаара.И той я последва и клекна да и сабира нещета ,но както във всеки филм,и двамата се просягат към последната тетрадка останала на земята и ХОП ръцете им една върху друга.Гаара се изчерви кат домат ;д и си махна ръката ,ноо Емии изобщо не ебааше и си взе тетрадката и замина напред.Гаара май си мислеше да я заговори,но не стана.Respect bro ;Д! След тази случка излязох и аз от кенефаи му казах една, две думички за нея...- Не се залъгвай от вида й!-Защо? Изглежда мила ... - да бе,дори едно мерси не каза дет той й помогна за нещата ;д - ... и е красива.Нежно лица... - бре тояизглеждаше все едно е хипнотизиран..-Бре Гаара ,казах ти ! Тя не струва,тя е дявол... ако беше "вампир" щеше да ти изсмучи всичката кръвчица!-Аз бих си я дал,след като е толкова красива - каза той и се усмихна някак си перверзно.. ъмм оставих го там сам да си представя простотий... нямаше смисал да му обеснявам.Докато отивах към стаята ,за да си наглася учебниците за следващия час ,Наруто ме спря...-Оле Нарутоооу,не сме се виждали от последния час по география ;Д - хвана ме лигата...- ;Д Дам..Ами,аз исках да те питам едно нещо?Би ли искала днеска след даскало на кафенце?-Ами ,може,да : ) - та нз за ко е толкова червен Наруто все още - кой ще сме на кафето :p ?-Само ний двамата !?!-Добре ^^ - нз ко е намислил но да се радва ся там :Д Започнахме следващия час ,който беше литаратура.По време на часът,госпожата ме изпрати до библиотеката.По пътя към библиотекатаосетих остра миризна и то на кръв! Затичах се за да видя от къде идва тая миризма и ето че открих.Точно в библиотеката. Гледам на земята паднала библиотекарката ,а до нея смучащата на кръв машина , Еми.- ЕМИ!!! КАКВО ПРАВИШ ПО ДЯВОЛИТЕ!!! - Закусвам...- Ще ти дам една закуска аз на тебе!Остави жената веднага !-И ако не го направя ...?- Моля те!Не ме карай с лошо да те спра!- Хмм ... - К-к-какво-о с-става тук-к ... - попита библиотекарката като почна да се враща в съзнание.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

4

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾