Тийнфикшън фенфикшъни

Сенки от миналото

Сенки от миналото

Manjiro_mikeyТийнфикшън4 Глави5 Ком.

Едно момче родено по различно от останалите е изоставено от родителите си още като бебе.За щастие обаче една двойка го открива и му става семейство .Това е историята на човек без бъдеще,а само с минало или поне така си мисли.Съдбата,обаче има мисли друго.

Dreams come true (Just dance)(Танцовата академия 2)

Dreams come true (Just dance)(Танцовата академия 2)

Yuqi_song.923Тийнфикшън4 Глави0 Ком.

След краткия си престой в академията, Джени отиде да живее в Корея, където започва в ново училище. Тя трябва да си намери нови приятели и да започне да учи, за да сбъдне мечтата си. Big Hit Entertaiment канят Джени на интервю. Но проблемите нямат край...

Танцовата академия

Танцовата академия

Yuqi_song.923Тийнфикшън26 Глави0 Ком.

Танцова академия ,,Кокиче'' е едно от най-елитните танцови училища в Нова Зеландия. Всеки месец по едно състезание, отделните членове на групите се съревновават едни с други. И всичко това, сред романични връзки, тренировки и вълнения.

С цвят на череша

С цвят на череша

Iv11Тийнфикшън6 Глави8 Ком.

В историята ще видите най-нормалните човешки емоции- щастие,тъга,страх, пречупени през призмата на главната героиня и разгледани от друг ъгъл. Тогава те ще добият много по-голямо значение, не само за нея, но и за хората, които я ценят.

ИЗГУБЕНА НЕВИНОСТ ( Yu- Gi - Oh)

ИЗГУБЕНА НЕВИНОСТ ( Yu- Gi - Oh)

Animes PortalТийнфикшън8 Глави2 Ком.

Кара Пегасъс стоеше пред огромното огледало в стаята си, като се оглеждаше установявайки, че е както винаги изглежда перфектно. Слава Богу, имаше убиствени крака, макар и на 15, а късата бяла рокличка ги откриваше просто перфектно.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾