Татуирани умове (Tattooed minds)

Татуирани умове (Tattooed minds)

Свят в който мястото ти в обществото зависи от твоят интелект. Ако с нисък интелект (1-49) си мразен и презиран. Ако си с висок(51-100) си обичан и специален. Ако си по средата (50) което е изключително рядко си приет от двете страни.

Глава 1
Свят, в който мястото ви в обществото не зависи от това колко пари имате. Всички имат еднакво количество пари, защото те нямат значение, нито в този свят, нито в това общество. Важното е колко интелигентен си роден. Това бе светът който нашият главен герой иска да промени.

     В този свят всеки се тества за своята интелигентност чрез специфични машини, като най-големият резултат, който можете да получите, е 100. След теста получавате татуировка на челото си, показваща резултата ви. Ако си роден с ниска интелигентност, ти си никой, нещо безполезно, те гледат на теб като на буболечка, която могат да смачкат когато си поискат. Ако си роден с висок интелект, ти си бог, ти си обичан, ти си невероятен, ти ще управляваш. 

Получаваш символи за оценка на вашето ниво на интелигентност.
От 1 до 49 символът ще бъде счупена верижна връзка: Символизира липса на интелектуален потенциал или ограничения.
За 50 (изключително рядко е да се родиш с 50) символът ще бъде балансирана скала в перфектно равновесие: означава деликатен баланс между по-нисък и по-висок интелект.
От 51 до 100 символът ще бъде рееща се птица: Символизираща интелигентност, достигаща нови висоти и свобода на мисълта.

Кейсуке е момче на 16 години родено с ниво на интелект 50.Има средно-дълга черна коса и зелени очи . Облечен е с черни дънки и бяла риза. Роден по средата, той може да види живота и на двете страни на това общество. Основната му цел е да промени света, като направи така, че всички да живеят в хармония. Това обаче няма да е лесна задача, ще има хора които ще направят всичко за да го спрат. 

Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾