SasuSakY or GaRSakY

SasuSakY or GaRSakY

Здравейте аз съм Харуно Сакура и съм на 16 години.. Учя в 'HiGHT SchooL' Имам розова коса, зелени очички и постоянна усмивка. Съжелявам ама нямам много време да ви се представя, понеже закъснявам...

Глава 1
Здравейте аз съм Харуно Сакура и съм на 16 години.. Учя в 'HiGHT SchooL' xD. Имам розова коса, зелени очички и постоянна усмивка.. Съжелявам ама нямам много време да ви се представя, понеже закъснявам за даскало! Аз си сложих бяла блуза с картинка на анимацюния герой ~tweety~, защото тези блузки бяха най-яките и сладки през тази година, сложих си бяла пола с дънкови обувки на токчета и дънкова горница. Тя беше в тон с обувките, а блузата с полата!! Направо някой да препане когато ме види *дяволска усмивка* Време беше да тръгвам. По пътя видях банда момчета, който не спираха да ме обарват докато видях ,че едно русо с сини очи момче *Науто* беше на път да ме обара:
- Наруто0оо0о0о0о0о0о, какво си мислеш, че правиш аз да не съм някаква кукла с която искаш да играеш.- аз му изкрищях и го одарих.
- Сакура.. а..ам.ама..т..ти.. изглеждаш многооо яко. Хайде да забравим за това и..и.. да си останем приятели.-Говореше той като постояно заекваше.
- Ама ти да не си откачи никога ама никога няма да ти го простя.-ама вярно че всеки път искаше да ме отеши когато съм разтроена или разбита на парченца само за да получи похвала и да ми спечели сърцето, ама тоз път вече прекали. След това аз тръгнах към даскало и госпожа Тцунаде ни разпредели по стайте.
- Сега чуйте всички,на вратата съм сложила списък в който съм разпределила всеки човек в коя стая ще бъде.- После аз и мойте приятелки ( Ино, Хината, Тен-Тен, Темари) тръгнахме към вратата на даскалотоо за да видим разпределението. Аз си видях името в стая 210. Отидох в стаята и се настаних на 2рия чин посредата за да съм център на вниманието :Д Аз видях Хината и отидох при нея:
- Хин в коя стая си, съсигурност Тцинаде не ни е сложила заедно за да не си говорим по време на часовете.
- ъъмм... Аз съм в 210 стая.
- Така ли!!?! И аз! Хин ше бъдем заедно много се радвам. Хайде ела аз знам каде се намира.. Искаш ли да седнам на 2рия чин посредата??
- Разбира се -дяволска усмивка-!! Ние тръгнахме към стаята.
ххЪЪм.. Някой те е изпреварил да седне там, сега какво ще правим Хин??
- еми.. искаш ли да махнем раницата от там и ще седна до теб! Направо съм Генйй xD.
- ама ти направо всеки път ме изумяваш Хин.-Ние взехме чуждата раница, метнахме я на друг чин и седнахме за да се приготвим за час.
- Хин, ужас няма да мога да издържа чак до края на деня, все пак ще правим купон за завръщането ми от морето в България. Там направо си е върха има много яко момчета. Всеки ден купони, танци-манци и др..
- Сак, че ти в България ли беше?? Незнаех мислех, че си била в Нйо-Йорк.
- Емм.. не ми се пътуваше цели шест дена до там.
- Е да ама там има мноо по-яки момченца нали знаеш че отиваме заради купончете, батковци, пллажове и яките молове.
Знам Хин. Като спомена М0Л искам да отидем в мола за да си купя нови дрешки.
- ОК. оФфФф господина дойде.
- Приятно ти умиране в урока XD- започнах да се смея, а тя ми се намръщи.
- Добър ден деца аз съм новия господин по Математика и не ви препоръчвам да се заяждате по време на урока защото следват наказания. - Ни допреди господина. На мен ми се доходи и попитах господина да отида до тоалетната. Аз тръгнах към нея и като отворих вратата бях долепена до....
Следва продължение..
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping