СасуСаку

СасуСаку

Сасуке се събуди в непознато легло и в непозната стая. Огледа се наоколо. Всичко беше бяло. Опита се да се изправи, за да види нещо повече, но го заболя и падна отново назад.

Глава 1
Сасуке се събуди в непознато легло и в непозната стая. Огледа се наоколо. Всичко беше бяло. Опита се да се изправи, за да види нещо повече, но го заболя и падна отново назад.
"Легни,Сасуке-кън.Трябва да си починеш." - каза грижлив глас и едно момиче се протегна да пооправи възглавницата му.
"Сакура?" - попита Сасуке объркан.
"Да,Сасуке-кън?" - каза тя и му се усмихна.
"Къде съм и какво по дяволите правиш ти тук?"
"Не помниш ли? - очуди се тя - "Итачи.. битката ви ... ти го победи и след това припадна.Беше много ранен и имаше опастност за живота ти и ние те докарахме обратно в Коноха."
Сега той си спомни. Итачи беше там заедно с още няколко Акатсуки и докато Сасуке и екипа му се бореше с тях ,се бяха появили те.Какаши,Наруто,Сакура и другите от Коноха.Битката беше ожесточена,но той успя да победи брат си и сега се чувстваше странно.Една от най-желаните му цели бе постигната , а той все още не можеше да го осъзнае...
"Сасуке-кън,Тсунаде-сама каза,че трябва да си починеш - обади се Сакура и прекъсна мислите му - "Раните ти бяха много сериозни и ако не бяхме ти оказали тази помощ,можеше да умреш"
Сакура... тя бе тук.Сигурно е стояла цяла нощ будна,за да се грижи за него.Освен това тя бе и медик-нинджа така,че освен Тсунаде сигурно тя също го е лекувала.Сасуке почувства нещо странно при мисълта за нея,но в момента мислите му бяха толкова объркани и раните го боляха,така че единственото,което можа да каже преди ди заспи отново бе: "Сакура,благодаря."
Сакура се усмихна грижливо и след като той заспа отново,тя го зави и продължи да го наглежда.
Сасуке се събуди.Беше близо обед.Не можеше да повярва че бе спал толкова дълго.Стана изми се,облече черна тениска, изтъркан стар анцунг и влезе в кухнята.Коремът му стържеше,за негова изненада Сакура я нямаше.Това малко го изненада,но не обърна голямо внимание.Вярно Сакура бе направила толкова много за него,но като че ли все още не беше готов за такъв тип връзка.Самата дума връзка го плашеше повече отколкото предполагаше.С цялата тази история с Итачи това не беше първата мисъл в гравата му,не беше сигурен че дори и има място там.
Седна на един стол и започна да яде препечена филийка с кашкавал,която Сакура му бе оставила.
След като привърши с филийката Сасуке отиде да си налее нещо да прокара когато чу че вратата се отваря, странното беше че вратата се отвори много бавно и каточели до половина...Май някой искаше да го довърши мислейки си че Сасуке още се възстановява в леглото.Първото нещо което мина през главата му беше "Акатсуки" но те бяха избити всички... Кой ли искаше да го убие? Сасуке веднага хвана куная който стои върху хладилника и се подготви да поредната доза тупаник.
Ей Хейтърите вън!
Сасуке приближи с бавна крачка към вратата и в рамките на един момент той блъсна човека, който влизаше, към стената и вдигна куная над главата му.
"Сасуке-кун !!!" - извика Сакура ужасена - "К-какво..."
"Сакура ? " Сасуке не очакваше нея.Беше сигурен,че е някой нападател.Той погледна в големите и зелени очи.Обля го същото странно чувство като предишния ден,когато я бе видял...
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾